Vragen? Bel: 0900 9878
€ 0,40 cent p/min

Harde Schijf Recovery

Betaalbare recovery service
100% datagarantie

Harde schijf beschadigd? Uw data is nog te redden. Met de harde schijf recovery service van iDatarecovery wordt uw data hersteld.

Vooronderzoek

De harde schijf of flashopslag wordt onderzocht. Het probleem wordt vastgesteld. Data recovery oplossing wordt geboden.

Gratis Onderzoek!

Nu een onderzoek t.w.v. € 69,00 gratis!lees meer…

Herstel

Bij elke schade een eigen herstel-plan om de data veilig te stellen. Indien nodig worden defecte onderdelen vervangen en sectoren hersteld.

Vaste Prijzen. Geen data?: Geen kosten!

Logische schade € 199,00
Fysieke schade € 299,00
Mechanische schade € 799,00

lees meer…

Resultaat

Er wordt een overzicht gemaakt van alle herstelde bestanden.

Dit overzicht verzenden wij ter controle. Keurt u dit goed? Dan levert  iDatarecovery de bestanden aan. Deze zal op zowel Mac als Windows toegankelijk zijn.
lees meer…

Vooronderzoek:

Zowel Windows als Mac

Gratis onderzoek
Maximale expertise

In no time een rapport met een overzicht van de schade, de oplossing, de hersteltijd en de data recovery kosten. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend. U beslist zelf of u de data recovery in gang zet.

Case aanmelden

Herstel:

Data Recovery ingenieurs van topniveau

Geavanceerde LABS
Ultra-moderne Class 100 Cleanrooms

Met de allernieuwste hardware/sofware en zelfontwikkelde technieken worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd door gekwalificeerd technisch personeel.        

Logische schade € 199,00 - gewiste bestanden/partities
- virusaanval
- filesysteem corruptie
- firmware corruptie
     
Fysieke schade € 299,00 - printplaatschade
- tikkende schijf (sommige gevallen)
- overige elektrische storingen
     
Mechanische schade € 799,00 - leeskopschade
- sectorschade (krassen op de platters)
- motorschade
- interne brandschade
- Interne waterschade

Prijzen zijn all inclusive:
BTW + eventuele donor onderdelen + recovery in cleanroom + aanlevering data.

Resultaat:

Marktleider Apple & Windows Recovery

Jarenlange ervaring
Samenwerking met harde schijffabrikanten.

iDatarecovery zet Seagate data recovery ingenieurs, Western Digital-, Samsung -en Hitachi specialisten in voor een maximaal resultaat. Bij een herstelpoging zijn de eerste stappen van groot belang. Met de kennis van iDatarecovery is resultaat gegarandeerd.

Data Recovery

Data Recovery wordt betaaldbaar voor iedereen. iDatarecovery zet zich voortdurend in voor snelle, betrouwbare en betaalbare oplossingen bij dataverlies. Voor een succesvolle data recovery is het noodzakelijk vanaf het eerste moment correct te handelen. Of het nu gaat om een logische, fysieke of mechanische schade is het altijd aan te raden de harde schijf onmiddelijk uit te zetten bij problemen.

Is er data verwijderd of is een partitie in zijn geheel verwijderd, zet dan het systeem uit om te voorkomen dat alle data wordt overschreven. Is er sprake van een fysieke of mechanische schade, zet ook dan onmiddelijk het systeem uit om te voorkomen dat de schade zodanig verergert waardoor een succesvolle data recovery onmogelijk wordt.

Data Recovery & discretie

Alle data recovery opdrachten worden met maximale discretie behandeld. In alle gevallen is een geheimoudingsverklaring beschikbaar. Alle werknemers van iDatarecovery houden zich strikt aan de strenge regels om snel data met maximale veiligheid te herstellen.

Tijdens een data recovery procesworden harde schijven zodanig gemanipuleerd waardoor er tijdelijk toegang wordt gecreerd tot de sectoren. Alle sectoren worden uitgelezen en veiliggesteld. Hierdoor is een harde schijf niet gerepareerd. Veelas is een reparatie onmogelijk.

Via data recovery aanmelden  kunt u eenvoudigweg een verzoek doen voor een onderzoek. U ontvangt direct per e-mail een unieke ID-nummer zodra de gevraagde gegevens netjes zijn ingevuld.
U zorgt dat de harde schijf op een veilige manier bij ons wordt afgeleverd. Dat kan per post of u kunt het persoonlijk afgeven. Wij onderzoeken gratis uw harde schijf binnen 10 werkdagen. U ontvangt een vrijblijvende recovery offerte. Hierin zal worden aangeven wat het probleem is en wat de recovery kosten zijn. U kunt zelf vervolgens aangeven of de data recovery in gang moet worden gezet of niet. Indien u niet akkoord gaat met de samengestelde offerte dan kan de harde schijf worden opgehaald of door ons worden geretourneerd.